Casper Sobczyk

Kartoffelmoskugler med spicy ostesovs og sprød gris

Tid
60 min.
Personer
4 pers.

Ingredienser

Kartofler

  • 8 bagekartofler, 1400 g
  • Salt og peber

Spicy ostesovs

  • 1 løg
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk mel
  • 3 dl letmælk
  • 100 g revet cheddar eller anden aromatisk ost
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk syltede jalapenos eller Chilli i alle former. Se Tip
  • Salt og peber

Squash-gulerod salat:

  • 3 squash, 900 g
  • 3 gulerødder, 225 g
  • 1 usprøjtet citron
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • En lille pose pinjekerner, græskar- eller solsikkekerner, 25 g

Gris

  • 500 g hakket gris, 8-12 % fedt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl rasp, 50 g
  • 1 spsk spidskommen
  • 1½ tsk salt og lidt peber
  • Mos fra en kartoffel
  • 1 spsk smør eller olie

Pynt

Evt. persille, kørvel eller andet grønt

Næringsindhold

Energifordeling og – indhold pr. person

Energi (kJ): 3893
Energi (kcal): 930
Protein (E%): 21
Fedt (E%): 41
Kulhydrater (E%): 38
Share